>>11315513מה לעזאזל אמרת עלי, יא כלבה קטנה? רק שתדע שאני סיימתי מצטיין במבחנים לשייטת 13, והשתתפתי במספר פשיטות סודיות על החמאס, ויש לי למעלה מ-300 וידואי הריגה. יש לי ידע בלוחמת גורילה ואני הצלף הכי טוב בכל צבא ההגנה לישראל. בשבילי אתה רק עוד מטרה. אני אמחק לך את הצורה עם דיוק שלא ראית בחיים שלך, תזכור את הפאקינג מילים האלה. אתה חושב שאתה יכול להגיד את החרא הזה עלי באינטרנט ופשוט ללכת? תחשוב שוב, יא מזדיין. ברגעים אלה אני יוצר קשר עם הרשת הסמויה שלי של סוכני שב"כ שפרוסה לאורך כל הארץ והכתובת אי.פי שלך הגיעה אלי ממש כרגע אז כדאי שתתכונן לסערה שמגיעה אליך, תולעת. הסערה שתמחק את הדבר הפתטי הזה שאתה קורא לו חיים. אתה פאקינג מת, ילד. אני יכול להיות בכל מקום, בכל זמן, ואני יכול להרוג אותך ביותר משבע מאות דרכים, כולל עם הידים שלי בלבד. לא רק שיש לי נסיון נרחב בקרב מגע, יש לי גישה לכלל הנשקים של חיל הים הישראלי ואני אשתמש בה במידה המירבית כדי למחוק את התחת המעפן שלך מעל פני היבשת, יא חתיכת חרא. אם רק היית יודע איזה עונש שטני התגובה ה"שנונה" שלך הייתה גוררת, אולי היית סותם את הפה. אבל לא יכולת, ולא סתמת, ועכשיו אתה תשלם את המחיר, חתיכת אידיוט. אני הולך לחרבן את הזעם שלי עליך ואתה תטבע בו. אתה מת, ילד.