>>1178699Dosta cu da napisem i serem, cisto za inb4
ja ne znam ni sto se vracam iskreno, totalno me je smorilo ovde.
Aj pre sam se palio pa i raspravljao malo na te srbi hrvati teme a realno me boli kurac i za to....
Imalo je ponekada provala i da je dobar thread ali sve gore i gore, valjda smo se smorili i mi koji smo dugo ovde a niko novi da bude zanimljiv.
Pa sam preko godinu dana smarao sa mojim slikama i shitpostovanjem a sada i to smara do jaja.
Fora je sto sem par bordova sve ubitacno dosadi.
/int/ je bas dosadio jer non stop citam iste gluposti, klince koji prave iste threadove tipa da li su brazilci beli, zasto su ameri debeli, cuck evropa i te fore, mrzi me i da kliknem da otvorim iako je pun thread.
/b/ je apsolutno pederska tabla, 4-5godina sam na 4chanu i nikako ne kapiram ljude koji godinama idu na /b/, od merenja kurca, pricanja o kurcu, ocenjivanja kurca, da li je gej pusiti kurac, "ribe" sa kurcem, odsecanje kurca itd....gore rekt, ylyl i ostalo.
Veruj mi da smo se mi navikli, da ode bilo ko na /b/ reci ce ti da je to nesto najgluplje i najpederskije za bezivotne feget virgine i edgy nastranu decurliju.
Robot koji je....brateeeeeeee, dobijem instant napad blama i cringe do kosti kada udjem, cak i imam sazaljenja pa sam vise puta pokusao da ljudima dignem moral i ego, da ih savetujem i da pricam jer mi je zao bilo.
Ovaj sajt je ogledalo otpada modernog drustva.
Fizicki zdravi ljudi i deca koji postaju umobolni, asocijalni luzeri bez ikakvog kokretnog razloga.
Ljudi koji se boje svoje senke pa uzivaju za kompom privilegiju da budu edgy a razvijaju samo takve nastranosti i slabosti a zivot prodje na kraju uz kurac.
Kada provedem par lepih i aktivnih dana da se vidim sa ribom, istreniram, zaspem i ustanem na vreme, imam obaveza itd, cesto dodjem kuci naduvam se da odmorim glavu i po navici odem na 4chan....tada se bas zamislim o svemu ovome sto pisem i smorim do jaja a OPET ne znam zasto se vracam ovde!!