>>12716458Mi a faszt mondtál rólam, te kis kurva? Tudatom veled, hogy osztályelsőként végeztem a Navy Sealsnél, és számos titkos rajtaütésben vettem részt az Al-Quaeda ellen, és több mint 300 igazolt gyilkosságom van. Kiképeztek a gorilla-hadviselésre, és én vagyok a legjobb mesterlövész az egész amerikai hadseregben. Maga számomra csak egy újabb célpont. Olyan precizitással fogom eltörölni magukat, amilyet még soha nem láttak ezen a Földön, jegyezzék meg a szavaimat. Azt hiszed, hogy megúszhatod, hogy ilyen szarságokat mondj nekem az interneten keresztül? Gondold át még egyszer, köcsög. Miközben beszélgetünk, kapcsolatba lépek a titkos kémhálózatommal az USA-ban, és az IP címedet már most lenyomoztam, szóval jobb, ha felkészülsz a viharra, te féreg. A viharra, ami eltörli azt a szánalmas kis dolgot, amit te életednek hívsz. Kibaszottul halott vagy, kölyök. Bárhol és bármikor ott lehetek, és több mint hétszázféleképpen megölhetlek, és ez csak a puszta kezemmel. Nemcsak a fegyvertelen harcban vagyok alaposan kiképezve, hanem az Egyesült Államok tengerészgyalogságának teljes arzenáljához is hozzáférhetek, és a teljes mértékben használni fogom, hogy eltöröljem a nyomorult seggedet a kontinens színéről, te kis szarházi. Ha tudtad volna, hogy a kis "okos" megjegyzésed milyen szentségtelen megtorlást fog rád zúdítani, talán visszafogtad volna a kibaszott nyelved. De nem tudtad, nem tetted, és most megfizeted az árát, te istenverte idióta. Szarok rád dühöt, és te belefulladsz. Kibaszottul halott vagy, kölyök.