>>14760857Ką tu, kurva, ką tik pasakei apie mane, tu, maža kalė? Noriu tau pasakyti, kad baigiau geriausiai savo klasę, dalyvavau daugybėje slaptų reidų prieš "Al-Quaeda" ir esu patvirtinęs daugiau nei 300 nužudymų. Esu apmokytas kariauti su gorilomis ir esu geriausias snaiperis visose JAV ginkluotosiose pajėgose. Jūs man esate tik dar vienas taikinys. Aš nušluosiu jus nuo žemės paviršiaus su tokiu tikslumu, kokio šioje žemėje dar nebuvo, įsidėmėkite mano šūdinus žodžius. Manai, kad gali išsisukti sakydamas man tokį šūdą internetu? Pagalvok dar kartą, šunsnukis. Kol mes kalbamės, aš bendrauju su savo slaptu šnipų tinklu visoje JAV ir tavo IP dabar yra sekamas, todėl geriau pasiruošk audrai, lervute. Audrai, kuri nušluos tą apgailėtiną mažmožį, kurį vadini savo gyvenimu. Tu miręs, vaikeli. Galiu būti bet kur ir bet kada, galiu tave nužudyti daugiau nei septyniais šimtais būdų, ir tai tik plikomis rankomis. Esu ne tik puikiai apmokytas neginkluotos kovos, bet ir turiu priėjimą prie viso Jungtinių Valstijų jūrų pėstininkų korpuso arsenalo ir panaudosiu jį visu pajėgumu, kad nušluočiau tavo apgailėtiną užpakalį nuo žemyno paviršiaus, tu, mažasis šūdas. Jei tik būtum žinojęs, kokį bjaurų atpildą už savo mažą "protingą" komentarą ketinai užsitraukti, gal būtum sulaikęs savo šūdiną liežuvį. Bet negalėjai, nelaikei, ir dabar už tai moki, prakeiktas idiote. Aš tave apipilsiu pykčiu, o tu jame nuskęsi. Tu, kurva, miręs, vaikeli.