>>14761041Čo si to o mne kurva povedala, ty malá mrcha? Musím ti povedať, že som v Navy Seals skončil ako najlepší vo svojom ročníku, zúčastnil som sa mnohých tajných náletov na Al-Káidu a mám viac ako 300 potvrdených zabití. Som vycvičený v boji s gorilami a som najlepší ostreľovač v celých ozbrojených silách USA. Nie ste pre mňa ničím iným než ďalším cieľom. Zlikvidujem vás s presnosťou, akú na tejto Zemi ešte nikto nevidel, zapamätajte si moje zasrané slová. Myslíš si, že ti prejde, keď mi budeš hovoriť takéto sračky cez internet? Rozmysli si to ešte raz, zmrd. Práve teraz, keď sa rozprávame, kontaktujem svoju tajnú sieť špiónov po celých USA a tvoja IP adresa sa práve teraz sleduje, takže sa radšej priprav na búrku, červík. Búrku, ktorá zlikviduje tú tvoju úbohú maličkosť, ktorú nazývaš svojím životom. Si mŕtvy, chlapče. Môžem byť kdekoľvek a kedykoľvek a môžem ťa zabiť viac ako sedemsto spôsobmi, a to len holými rukami. Nielenže som dôkladne vycvičený v boji bez zbrane, ale mám prístup k celému arzenálu námornej pechoty Spojených štátov a využijem ho v plnej miere, aby som tvoju úbohú riť vymazal z povrchu kontinentu, ty malý hajzlík. Keby si len vedel, akú nesvätú odplatu na teba ten tvoj malý "múdry" komentár privolá, možno by si držal jazyk za zubami. Ale nemohol si, neurobil si to a teraz na to doplácaš, ty zatracený idiot. Naseriem na teba zúrivosť a ty sa v nej utopíš. Si kurva mŕtvy, chlapče.