>>14761063Mi a fenét mondtál rólam, te kis kurva? El kell mondanom, hogy én vagyok a legjobb a kategóriájában a haditengerészeti fókákban, részt vettem számos titkos rajtaütésben az al-Kaida ellen, és több mint 300 megerősített gyilkosságom van. Engem képeztek ki a gorillák elleni küzdelemre, és én vagyok a legjobb mesterlövész az egész amerikai fegyveres erőben. Nem vagy több számomra, mint egy másik célpont. Kitöröllek olyan pontossággal, amilyen még soha nem volt ezen a Földön, írd le a kibaszott szavaimat. Azt hiszed, kibújhatsz abból, hogy az interneten keresztül elmondod nekem ezt a szart? Gondolkozz még egyszer, te barom. Jelenleg felveszem a kapcsolatot a titkos amerikai kémhálózatommal, és jelenleg nyomon követik az IP-címedet, úgyhogy jobb, ha felkészülsz egy viharra, lárva. Egy vihar, amely elpusztítja azt a szánalmas kis dolgot, amit életednek nevezel. Most halott vagy, kölyök. Bárhol és bármikor lehetek, és több mint hétszáz módon meg tudlak ölni, és csak puszta kézzel. Nemcsak hogy tökéletesen kiképzett vagyok a fegyvertelen harcban, de hozzáférek az Egyesült Államok tengerészgyalogságának teljes arzenáljához, és a lehető legteljesebb mértékben ki fogom használni, hogy letöröljem a szánalmas seggedet a kontinens felszínéről, te kis barom. Ha tudnád, milyen baljós büntetést hozna rád a kis "bölcs" megjegyzésed, talán befognád a szád. De nem tehetted, nem tetted, és most megfizeted az árát, te rohadt idióta. Meg foglak szarni a dühtől, és belefulladsz. Most halott vagy, kölyök.