>>1518165i co mylisz że jak masz jakąś rzadką flagę to jesteś jakiś lepszy?
Co do cholery o mnie powiedziałeś, Ty mała dziwko ? Musisz kurwa wiedzieć, że ukończyłem z wyróżnieniem szkołę Navy Seals, byłem zaangażowany w liczne tajne naloty na Al-Kaidę, i zabiłem ponad 300 ludzi. Byłem przeszkolony w "Gorilla Warfare" i jestem najlepszym snajperem w siłach zbrojnych USA. Jesteś dla mnie nikim a zarazem następnym celem na mojej drodze. Obedrę Cię ze skóry z precyzją, jakiej jeszcze nikt nie widział na całej pieprzonej kuli ziemskiej, zapamiętaj moje słowa kurwa. Myślisz, że w każdej chwili możesz przede mną uciec, mówiąc na mnie taki shit w Internecie ? To przemyśl to jeszcze raz, mała dziwko. Jak już powiedziałem, mam kontakt z tajną grupą szpiegowską USA i Twoje IP jest teraz namierzane, więc przygotuj odbyt na szturm, faggocie. Jesteś kurwa martwy, dzieciaku. Mogę być wszędzie, o każdej porze, i mogę Cię zabić na ponad 700 sposobów, i to gołymi rękami. Nie tylko zostałem przeszkolony w walce wręcz, ale mam dostęp do całego arsenału Marine Corps Stanów Zjednoczonych i użyję go w pełnym zakresie, żeby zgładzić Twój nędzny tyłek z powierzchni kontynentu, gówniarzu. Gdybyś tylko miał pojęcie, jaki wpływ na twoje życie będzie miał twój krótki "mądry" komentarz, to może byś trzymał język za zębami. Ale nie mogłeś, napisałeś to i teraz kurwa będziesz płacił cenę tego, Ty cholerny idioto. Wpadnę w furię na Twój widok, i będzie po Tobie. Jesteś już kurwa martwy, dzieciaku.