Domain changed to archive.palanq.win . Feb 14-25 still awaits import.
[5 / 2 / 4]

ID:AONu+TUq No.16312503 View ViewReplyOriginalReport
אתה מכיר אהמ טוב ואתה רואה שיש אהמ את הדבר שאה טוב זה אהמ אה אבל לא תמיד אבל כמובן בכל מקרה יש אה אה אממ דבר שהוא נו טוב נראה כמו להיות ב אממ אתה יודע שיש כמה מקומות ודברים לא אמור להיות טוב כן אני יודע שזה ככה ואז מה אתה יודע אבל עכשיו זה היה ככה ולפני רגע זה אהמ כן אתה רואה שזה די לא ברור אבל בסוף נהיה אהמ עד עכשיו אבל כן טוב אהמ אתה יודע מה כן זה העניין אז אם אתה סלח לי אני מאמין שיש בזה יותר מזה אבל כמובן שאני מנסה אבל טוב כן זה מסובך אבל כמובן שיש דבר אחד שמונע ממני לעשות את זה אבל אהמ טוב אתה יודע אולי אני אגיד לך אחר כך אבל עכשיו זה כאילו אהמ לא ממש אבל אתה תראה שאה כמה דברים הולכים אה כן כמובן שכן אבל אה אתה רואה טוב אני לא באמת יכול להגיד לך את זה עכשיו אבל אתה תקבל זה ובקרוב זה יהיה מבצעי אבל עד אז אני חייב לומר שאממ טוב אין דבר אחר זה יכול לעשות עבודה כל כך עדינה אבל אתה עדיין יכול אה אהמ כמובן שכן אבל כן אתה צודק למרות שאני חייב להזכיר לך שעדיין נשאר מה שנשאר אה כן בכל מקרה זה לא ממש משנה אבל אתה אהמ אתה אני אראה בערך זה העניין של אממ ואתה אהמ כן אני מקווה שלא אכפת לך שאני אגיד את זה אבל אני לא מאוד בטוח שהוא באמת מה שאנחנו צריכים אבל אתה חייב להבין אותי אהמ טוב אנשים יתרגלו אתה יודע היטב אהמ כמובן