>>1735183evet, şimdi gelelim arkadaşlar hayatın gerçeklerine, ffako arkadaşa bakıyor musunuz ? bir bakın tipsiz orospu çocuğu amına koyduğumun hakan balamiri bu nasıl tip lan bu ? bu ibne amma am göt yalar moruk buna varya buna varya moruk harbiden buna göt yalatacaksın bunun anasını avradını sikiyim ben paspas çeker bu göte amına koyduğumun evladı şunun tipine bak lan senin ananı sikiyim ben yılan gibi kafası var orospu çocuğunun şunun tipine bak ya hıa ? fakoymuş senin ananla karşılıklı oturiyim de ay çekirdeği yiyim amına koyduğumun gavatı seni tipsiz pezevenk seni şeklini siktiğimin oğlu senin karını sikerim karını fakoo beri bak beri beri amına goyduğumun ala gavatı boynuzlu pezevenk bıyıklarına zeytinyağı süren amuna koyduğumun nazumeri beri bak öyle yan durup şekilli mekilli tişört giyme, ananı götünden siker seni erol taş gibi kiraz ağacından kamçı yapar döverim orospu çocuğu seni hıa ? tipsiz amına koyduğumun pezevengi seni hı ? bak kim gelmiş ? dino dino dino geh geh geh geh davut dino gel gel amına koyduğumun evladı gel sitirgit amına koyduğumun çocuğu seni hüü orospu evladı seni 12 yaşında ki kızlara ağlayan para isteyen orospu çocuğu, fakoo fakoo beri bak fako beni duyuyon mu lan ? fakoo bi kafanı kaldır amına koyduğumun çocuğu tek elinle yazı mı yazılır orospu evladı kafanı kaldır kafanı puuh suratını ırzını sikiyim senin amuna koyduğumun pözevöngi seni.