>>2319556Co ty, kurwa, pieprzyłeś mi o mnie, ty mała suko? Będę musiał wiedzieć, że ukończyłam moją klasę w pieczęci Marynarki Wojennej, a ja byłem zaangażowany w liczne tajne naloty na Al-Quaeda i mam ponad 300 zabitych. Jestem wyszkolony w wojenach gorylowych i jestem najlepszym snajperem w całej amerykańskiej siłach zbrojnych. Jesteś dla mnie niczym innym, ale tylko innym celem. Wytępię cię z pieprzoną precyzją, której nigdy nie było widać na Ziemi, zaznacz moje pieprzone słowa. Myślisz, że możesz uciec z tym gadaniem przez Internet? Pomyśl jeszcze raz, kurwa. Jak mówimy, kontaktuję się z moją tajną siecią szpiegów w USA, a Twój adres IP jest śledzony teraz, aby lepiej przygotować się na burzę, maggot. Burza, która wymazuje żałosną rzecz, którą nazywasz swoim życiem. Kojesz się martwy, dziecinko. Mogę być gdziekolwiek, zawsze i mogę cię zabić w ponad siedemset sposobów, a to tylko z moimi nagimi dłońmi. Nie tylko jestem w znacznym stopniu przeszkolony w walce bez uzbrojenia, ale mam dostęp do całego arsenału Korpusu Morskiego Stanów Zjednoczonych i będę go w pełni wykorzystał, aby wytrzeć nędzny tyłek z powierzchni kontynentu, ty mały gówno. Gdyby tylko mogłeś wiedzieć, co za bezbożna kara, twój mały "mądry" komentarz chciał cię sprowadzić, może miałbyś trzymać twój pieprzony język. Ale nie mogłeś, nie zrobiłeś, a teraz płacisz cenę, cholerny idiota. Będę gniewał się na ciebie, a ty w nim zatopisz. Kończysz się martwym, kiddo.