>>4341662אתמול בערב ראש הממשלה כינס מסיבת עיתונאים רדופה ומבוהלת שבה הוא עסק בעיקר בהשמצות אישיות. אז אני רוצה ברשותכם לענות לו מכאן.
אדוני ראש הממשלה, אתמול עמדת בפני אומה שלמה והודעת שאתה גורר את מדינת ישראל לבחירות מיותרות לגמרי שאיש מלבדך לא רצה בהן. למה? כי אתה מנותק. אין לך מושג מה זה עושה לאזרחי ישראל, כי אתה חי באקווריום שלך, ואתה מזמן כבר לא מכיר אותם ולא יודע מה באמת מטריד אותם.
לי אי אפשר לספר סיפורים אדוני ראש הממשלה, לא אחרי שנתיים של ישיבה בממשלה, בקבינט, בכל הפורומים הכי רגישים. שוב ושוב נדהמנו כולנו לגלות עד כמה אתה מנותק, עד כמה אתה עסוק רק בעצמך.
אזרחי ישראל מסתובבים היום בתחושה קשה. הם לא מבינים למה יש בחירות, אבל הם מרגישים שהם הפסידו. שהם הפסידו כיתות קטנות, ודירות בהנחה, וסגירת תאגידי מים, ומערכת בריאות ציבורית טובה, וסיוע לחלשים, ועוד שוטרים ברחובות ששומרים על חייהם. אבל אני רוצה לומר לכם, אזרחי ישראל, לא הפסדתם כלום. גם אם מנסים למנוע את זה מכם, אנחנו הולכים עכשיו לבחירות. בעוד ארבעה חודשים אנחנו נמשיך במלוא העוצמה, בדיוק מהמקום שבו נעצרנו, ולהמשיך לשנות את המדינה. הכל מוכן, הכל אפשרי, את הכל אפשר להתניע מחדש. זה תלוי רק בנו.