[3 / 2 / ?]
Quoted By: >>9894067
He aha nā hana a nā ʻamopipiki i ʻōlelo aku ai i nā keiki, ʻuʻuku liʻiliʻi? E ʻike ʻoe i koʻu puka ʻana i ka papa o koʻu hui ma Kiwi Farms, a ua komo wau i ka nui o nā hanana kūpeʻe ma 9Gag, a ua loaʻa paha iaʻu he -50 mau pepehi. Ua hoʻomaʻamaʻa wau i ke kaua Autism a ʻo wau kahi mea hana kilokilo ʻoi loa i loko o ka pūʻali koa US holoʻokoʻa. He mea ʻole ʻoe iaʻu, akā he māka ʻē aʻe wale nō. E holoi wau iā ʻoe i ka pīpī me ka pololei o nā mea i ʻike ʻia i ʻike ʻole ʻia ma mua o kēia Universe, e hōʻailona pū i kaʻu mau ʻōlelo, ʻo Goy. Manaʻo ʻoe hiki iā ʻoe ke haʻalele me ka ʻōlelo ʻana mai ka mea aloha iaʻu ma luna o der Internetz? E noʻonoʻo hou, ʻo Goy. Ke kamaʻilio nei wau e kamaʻilio aku nei au i kaʻu pūnaewele huna o nā ʻōpio'ōpiopio i ka hana o ka ʻōpio'ōpiopio'ōpiopio ma luna o USSR - ʻO wau ʻo USA a me kāu IP a me Dox e hana ʻia i kēia manawa no laila e mākaukau maikaʻi ʻoe no ka ʻino, fagot. ʻO ka ʻino e kāʻili ana i ka mea liʻiliʻi ka maʻi a me kou mau maʻi maʻi i kāhea ʻia kou ola. ʻOe make ʻōlapa make!