December 20th, "STARDOM in IMABARI-EHIME 2025", Texport Imabari, Ehime, 5:00PM JST (VOD)
>Lady C (God's Eye) vs Matoi Hamabe (-)>HANAKO (E neXus V) & Ema Maishima (-) vs Rian (E neXus V) & Kikyo Furusawa (-)>AZM, Mei Seira & Miyu Amasaki (NEO GENESIS) vs Natsupoi & Yuna Mizumori (COSMIC ANGELS) & Anne Kanaya (-)>Suzu Suzuki, Bozilla & Akira Kurogane (Mi Vida Loca) vs Momo Kohgo, Bea Priestley & Yuria Hime (STARS)>Maika & Waka Tsukiyama (E neXus V) & Hazuki (-) vs Ami Sohrei, Hina & Ranna Yagami (God's Eye)>Syuri (God's Eye), Saya Iida (STARS) & Saori Anou, Aya Sakura & Sayaka Kurara (COSMIC ANGELS) vs Saya Kamitani, Konami, Natsuko Tora, Ruaka & Rina (H.A.T.E.)December 21st, "STARDOM in OSAKA 2025 Dec.", EDION Arena Osaka #2, Osaka, 1:00PM JST (LIVE)
>HANAKO & Waka Tsukiyama (E neXus V) vs Maika & Rian (E neXus V)>Hina (God's Eye) vs Akira Kurogane (Mi Vida Loca) vs Kikyo Furusawa (-)>AZM, Mei Seira & Miyu Amasaki (NEO GENESIS) vs Syuri (God's Eye), Matoi Hamabe (-) & Anne Kanaya (-)>Hazuki (-) & Ema Maishima (-) & Olympia (CMLL) vs Momo Kohgo, Bea Priestley & Yuria Hime (STARS)>Natsupoi, Yuna Mizumori, Aya Sakura & Sayaka Kurara (COSMIC ANGELS) vs Natsuko Tora, Ruaka, Rina & Fukigen Death (H.A.T.E.)>Ami Sohrei, Hina, Lady C & Ranna Yagami (God's Eye) vs Suzu Suzuki, Rina Yamashita & Bozilla (Mi Vida Loca)>Saori Anou (COSMIC ANGELS) & Saya Iida (STARS) vs Saya Kamitani & Konami (H.A.T.E.)December 23rd, [Gokigen Pro Wrestling] "Gokigen Inita*4~Fourteen years since Kaori Yoneyama retired from retirement", TOKYO SQUARE in Itabashi, Tokyo, 7:30PM JST
>Makoto (Freelance) & VENY (Freelance) vs Rina Yamashita (Freelance) & Akira Kurogane (STARDOM) [Mi Vida Loca]>Rest of card: https://gokigenpro.com/news/2025/12/08/1929/